У Львові чоловік пограбував дівчину поблизу будинку, де вона мешкає

У Львові чоловік пограбував дівчину поблизу будинку, де вона мешкає

21.10.14 13:01 0 685
Правоохоронці встановили особу грабіжника, ним виявився раніше судимий львів'янин. Згідно статті 186 Кримінального кодексу України, зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

У Сихівський райвідділ міліції, 16 жовтня, звернулася 18-річна львів'янка, яка повідомила, що близько третьої години дня, поблизу її будинку, невідомий чоловік підійшов до неї та зірвав з її шиї золотий ланцюжок та браслет. Сума завданих збитків становить 6 тисяч гривень.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами, працівники міліції встановили, що до скоєння грабежу причетний 39-річний місцевий мешканець, який вже був раніше судимим.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі студенти ...

КОМЕНТАРІ