У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

21.10.14 14:24 0 677
За вихідні до міськрайвідділів міліції Рівненської області надійшло 35 повідомлень про скоєння крадіжок. За 28 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— До міліції повідомив 34-річний Сергій з Рівного, що невідома особа скоїла крадіжку з його автомобіля на вулиці Данила Галицького. Зловмисник проник до салону та заволодів мангітолою, відереєстратором і бензопилою

— 30-річна Людмила з Сарн повідомла, що невідома особа скоїла крадіжку на території одного з ринків обласного центру. Зловмисник заволодів гаманцем потерпілої в якому знаходились гроші в сумі близько 3000 гривень.

— До міліції повідомив 21-річний Андрій з Корецького району, що невідома особа скоїла крадіжку на вулиці Старомонастирській в Корці. Зловмисник заволодів мопедом марки «Мустанг», який потерпілий залишив на стоянці без нагляду. Сума збитків встановлюється.

— 24-річна Ірина з острога повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку з подвір'я будинку на вулиці Кривоноса. Зловмисник заволодів велосипедом. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Вінничині керівники ...

КОМЕНТАРІ