У Кузнецовську відбувся VІІІ-й молодіжний Форум 2014

У Кузнецовську відбувся VІІІ-й молодіжний Форум 2014 "Україна. Молодь. Майбутнє."

21.10.14 11:15 0 669
Потужну триденну програму VIII-го молодіжного Форуму-2014 підготували працівники Кузнецовського міського центру зайнятості. Вона ввібрала в себе яскравий спектр різноманітних заходів, в яких упродовж 14-16 жовтня взяли участь та почерпнули багато корисного учні всіх навчальних закладів Кузнецовська, Рафалівки та безробітна молодь.

Розпочався масштабний професіографічний марафон з семінару “Техніка пошуку роботи. Підготовка резюме.” для безробітної молоді. На ньому в інтерактивному форматі обговорили багато актуальних тем: чи потрібне резюме роботодавцю, які є його види, як правильно написати, на що потрібно звернути увагу при написанні тощо.

Цього ж дня для учнівської молоді ЗОШ № 1 та ЗОШ № 2 Кузнецовська було проведено низку профорієнтаційних заходів. Зокрема, на День кар'єри до них завітала керівник відділення ПАТ "Приватбанк" по Північно-західному регіональному управлінню Олена Шевчук. Вона розповіла старшокласникам, як стала успішною людиною в царині банківської справи:

– Мені дуже подобається моя професія, обрала я її свідомо сама. Вам хочу порадити визначитися з вибором професії за своїми вподобаннями та нахилами, щоб не пожалкувати в майбутньому, адже правильно обраний фах — це і настрій, і здоров'я, і добробут вашої родини, – наголосила Олена Шевчук.

Для дев'ятикласників спеціалісти центру зайнятості провели виховну годину "Як обрати майбутню професію?" та профорієнтаційну бесіду "Ким я буду?", на яких учні активно обговорювали професії, які їм подобаються, радились, як правильно обрати фах та не зробити помилок, ставили безліч запитань стосовно вибору навчального закладу.

Крім того, для учнів були проведені тематичні уроки "Твій помічник профорієнтаційний термінал". Використовуючи такий термінал, фахівці центру зайнятості на практиці показали дев'ятикласникам його можливості та розповіли, як з його допомогою можна оперативно дізнатися про нові професії, перелік навчальних закладів та умови до їх вступу, перспективи успішного працевлаштування.

Фото дивитися тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 21.10. – у Чернівцях ...
Наступна новина: У Волинській області голова ...

КОМЕНТАРІ