У Рівненській області професіографічна екскурсія для дітей та молоді з особливими потребами

У Рівненській області професіографічна екскурсія для дітей та молоді з особливими потребами

21.10.14 12:45 0 726
Діти та молодь з особливими потребами – вихованці комунального закладу “Кузнецовський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» – завжди в полі особливої уваги фахівців міського центру зайнятості. Тож у різноманітті заходів триденного Форуму-2014 «Україна. Молодь. Майбутнє» своє достойне місце посіла професіографічна екскурсія до ЦПЗ № 7 Рівненської дирекції Українського державного підприємства поштового зв'язку “Укрпошта”.

На цій екскурсії молодь з інвалідністю мала можливість наочно та більш детально ознайомитися з робітничими професіями, які використовуються в системі поштового зв'язку, та їх характеристиками.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук запропонувала учасникам заходу оформити листівку з поздоровленням для своїх мам, бабусь, сестричок, “текст” якої мав бути у вигляді зображення, а потім відправити її адресату. Приємно, що кожен з учасників намагався зробити листівку найкращою, бо це ж було послання до найдорожчої людини.

Після екскурсії дітям провели профорієнтаційну вікторину “Відгадай професію”, під час якої вони відгадували загадки про професії. Найактивніші отримали від центру зайнятості подарунки.

У центрі зайнятості впевнені, що знайомство дітей та молоді з особливими потребами із світом професій у “живій” формі допомагає їм розвивати впевненість в собі та краще адаптуватися до соціуму.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Тернопіллі щомісячну ...

КОМЕНТАРІ