У Тернополі відбулося народне віче за участі лідера "Свободи" Олега Тягнибока

У Тернополі відбулося народне віче за участі лідера "Свободи" Олега Тягнибока

21.10.14 11:36 0 784
19 жовтня 2014 року в Тернополі на Театральному майдані відбулося народне віче за участі лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока. Участь у вічі взяли декілька тисяч мешканців Тернопільщини. На зустріч прибув боєць батальйону особливого призначення "Січ", голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода" Володимир Стаюра, який з серпня перебував на сході України і брав участь у війни з російськими агресорами.

Захід розпочався з хвилини мовчання у пам'ять про загиблого героя Віктора Гурняка, який віддав своє життя за Україну, воюючи в зоні АТО проти російських агресорів.

"Надзвичайно складно проводити вибори в час війни. На Сході відбувається повномасштабна війна між Україною та Росією, проте всі продовжують називати її "антитерористична операція". Після президентських виборів ми пропонували запровадити воєнний стан, внаслідок чого вдалося би зберегти тисячі життів, проте цього не сталося. Україна втратила багатьох найкращих синів і дочок", – зазначив лідер "Свободи". Він розповів про основні положення політичної програми, з якою "Свобода" йде на позачергові вибори, прозвітував перед громадою про роботу фракції у Верховній Раді і закони, підготовлені свободівцями-народними депутатами від Тернопільщини Володимиром Стаюрою, Михайлом Головком та Олексієм Кайдою.

"Ми чесно можемо дивитися людям у вічі, бо ми як націоналістична сила виконали за два роки зобов'язання перед своїми виборцями. Свободівці не лише продовжували активно агітувати на мітингах, маршах, у публічних місцях, де закликали боротися з режимом Януковича, а й почали використовувати для цього парламентську трибуну. Верховна Рада стала україномовною завдяки "Свободі". Гасло "Слава Україні! Героям Слава!", яке ми завжди вживали, нині завдяки нам вживають всі – від Заходу до Сходу, від Півночі й до Півдня. Свободівці брали активну участь у Революції гідності, кожного дня як мінімум від двох до п'яти тисяч членів партії перебували на Майдані у Києві на передових позиціях у боротьбі проти режиму Януковича. більше чотирьох сотень наших побратимів захищають територіяльну цілісність Української держави у лютій боротьбі проти російського агресора. Серед них – голова Тернопільської обласної організації ВО "Свобода", заступник командира батальйону особливого призначення "Січ" Володимир Стаюра.

У теперішній ситуації, коли потрібно максимум зосередити сили у боротьбі проти московського ворога, ми маємо бути відважними, сильними, сповненими духом націоналізму! Ми цеглинка за цеглинкою почали формувати фундамент революційної ситуації, підготували ґрунт до справжньої боротьби із україноненависниками й п'ятою колоною Москви. У "Свободі" немає ні одного зрадника, жодної "тушки", ми як прийшли до парламенту в складі 36 осіб, так і залишилися в Раді з такою кількістю депутатів від нашої сили. "Свобода" завжди голосувала дисципліновано і з проукраїнських позицій. Нині ми висунули двох кандидатів на Тернопільщині – заступника керівника фракції, бійця батальйону особливого призначення "Січ" Олексія Кайду і Михайла Головка, який, зокрема, є автором законопроєкту "Про повернення капіталів з офшорів" і балотується у північному окрузі", – зазначив Олег Тягнибок.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: На Хмельниччині в ...
Наступна новина: На Волині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ