Василь Облещук: "Правоохоронці Тернопільщини за показниками роботи увійшли в десятку найкращих в Україні"

Василь Облещук: "Правоохоронці Тернопільщини за показниками роботи увійшли в десятку найкращих в Україні"

21.10.14 08:30 0 813
Прес-конференція за участю керівників обласної міліції відбулася в УМВС України в Тернопільській області. Темами зустрічі з журналістами стали підсумки роботи міліції краю за 9 місяців та готовність правоохоронців до позачергових виборів до Верховної Ради України.

- На Тернопільщині найнижчий рівень злочинності в Україні, - зазначив під час прес-конференції начальник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук.

За його словами, безпечніше стало ходити містом та населеними пунктами області у вечірній час. В десятці кращих Тернопільщина і завдячуючи роботі кримінальної міліції. Активно працювали підрозділи по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Відзвітував перед присутніми про зроблене за дев'ять місяців і перший заступник начальника УМВС України в Тернопільській області Олександр Богомол. Він запевнив, що усі вбивства, зафіксовані в цьому році, розкриті стовідсотково.

- Продовжується відпрацювання злочинів, скоєних у 2013 році. Закрила прокуратура і кримінальну справу щодо звинувачення правоохоронців Борщівщини у зґвалтуванні неповнолітньої, - зазначив Олександр Богомол.

Правоохоронці запевняють, що вони готові реагувати на будь-яке повідомлення зі сторони громадськості.

Йшлося на прес-конференції і про готовність тернопільської міліції до позачергових виборів до Верховної Ради України. Як відмітив заступник начальника УМВС-начальник міліції громадської безпеки Руслан Балик, на Тернопільщині цілодобово працює гаряча телефонна лінія «Вибори-2014». Щодо усіх фактів порушення виборчого законодавства жителі області мають змогу повідомити за номером (0352) 25-19-73. До кінця місяця силовики працюватимуть у посиленому режимі.

Представили під час прес-конференції за участю керівників обласної міліції і новостворений сайт при газеті «Досьє 102». Відтепер усі новини, які стосуються роботи силових структур області, можна буде знайти на одному інтернет-ресурсі за адресою http://dosie102.te.ua/.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: за ...
Наступна новина: Цього тижня з Києва в ...

КОМЕНТАРІ