Житомирська область: за добу рятувальники 4 рази ліквідовували загорання сухостою

Житомирська область: за добу рятувальники 4 рази ліквідовували загорання сухостою

21.10.14 08:28 0 696
Минулої доби рятувальники ліквідували чотири пожежі на відкритій території у Житомирській області, дві з яких сталися у Володарcьк-Волинському районі.

19 жовтня о 12:30 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володарськ-Волинський надійшло повідомлення про займання сухої трави в селі Писарівка. До служби порятунку «101» зателефонували поряд проживаючі громадяни. Мешканці самостійно намагались загасити полум’я, але сильний вітер не дав змогу їм це зробити.

Прибувши до місця події фахівців ДСНС встановили, що вогонь швидко розповсюджується в сторону села, яке розташоване на відстань близько 20м. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежа була локалізована о 12:50, ліквідована о 13:45, не давши полум’ю дістатися до житлових будинків. Проте вогонь встиг знищити 0,5га сухої трави.

Ще тричі надзвичайникам доводилось знешкоджувати подібні пожежі. Рятувальники закликають громадян не залишати тліючого багаття чи сірників поблизу лісових насаджень та полів.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Василь Облещук: ...

КОМЕНТАРІ