Представники Комітету виборців України в Чернівецькій області провели тренінги для правоохоронців

Представники Комітету виборців України в Чернівецькій області провели тренінги для правоохоронців

22.10.14 10:14 0 600
Заступник голови Чернівецької обласної організації Комітету виборців України Ігор Баб'юк провів тренінг для правоохоронців щодо можливих порушень виборчого законодавства.

26 жовтня відбудуться вибори народних депутатів до Верховної ради України. І у деякій мірі те, як вони пройдуть, залежить також і від працівників міліції. Правоохоронці, які будуть нести службу на виборчих дільницях мають бути готовими попереджати та припиняти порушення як громадського порядку, так і виборчого законодавства.

У ході зустрічі представник Комітету виборців акцентував увагу міліціонерів на порушеннях, з якими вони можуть стикнутися під час несення служби на виборчих дільницях, зокрема: порушення правил перевезення або зберігання бюлетенів, фотографування волевиявлення, розповсюдження агітаційної продукції після заборони на агітацію тощо. Також відповів на питання поставленні працівниками міліції, котрі стосувалися виборчого процесу.

На завершення заходу Ігор Баб'юк повідомив, що КВУ розробив пам'ятки з витягами з Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо порушення виборчого законодавства і вже найближчим часом їх вручать правоохоронцям.

Міліціонери і представники Комітету виборців погоджуються у доцільності проведення таких тренінгів та переконанні, що такі зустрічі допоможуть провести виборчий процес на Буковині без грубих правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ