Вінницькі міліціонери напередодні виборів провели стройовий огляд особового складу

Вінницькі міліціонери напередодні виборів провели стройовий огляд особового складу

22.10.14 11:04 0 643
Заступник начальника УМВС Сергій Сокиран особисто перевірив готовність особового складу обласного управління міліції до зимового періоду, провівши стройовий огляд.

Стройовий огляд структурних підрозділів обласної міліції Вінниччини у зв'язку з переходом на зимову форму одягу пройшов у внутрішньому дворі УМВС.

Правоохоронці в повному складі вишикувалися на подвір'ї. Керівництво оглянуло готовність міліціонерів до переходу на носіння зимової форми одягу.

Під час стройового огляду було перевірено стан забезпеченості міліціонерів форменим одягом, зовнішній вигляд, наявність та відповідність службових посвідчень, наявність жетонів у середнього та старшого начальницького складу.

Як зазначив заступник начальника УМВС Сергій Сокиран, головна мета цих заходів звернути увагу на зовнішній вигляд правоохоронців:

- Кожен працівник є обличчям міліції, і від того, наскільки охайно він буде виглядати, наскільки грамотними й професійними будуть його дії, залежить враження про правоохоронні органи в цілому.

Більшість з працівників обласного апарату заступлять на охорону громадського порядку на виборчих дільницях вже цього тижня та забезпечуватимуть законність проведення позачергових виборів до Верховної Ради України.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 22 жовтня оголошено Днем ...

КОМЕНТАРІ