В Луцьку товариство “М.Ж.К.” підтримує житловий фонд у належному стані

В Луцьку товариство “М.Ж.К.” підтримує житловий фонд у належному стані

22.10.14 17:41 0 853
Велика частина житлового фонду міста зведена ще років 30-40 назад. За цей час він під дією природних факторів, діяльності громадян поступово руйнувався. Багато під'їздів знаходяться у незадовільному стані. Це створює некомфортні умови для проживання громадян. Мешканцям будинків незручно ходити надщербленими сходами, триматися за зламані поручні чи дивитися на обдерті та помальовані стіни, розбиті вікна. Працівники житлово-комунальних підприємств поступово ремонтують приміщення під'їздів багатоквартирних житлових будинків. Так, нині товариство “М.Ж.К.” виконало такі роботи у будинку № 41 на проспекті Відродження.

Крім того, аби попередити попадання дощової та талої води у підвальні приміщення, працівники підприємства влаштували спеціальні лотки для її відведення біля будинків на проспекті Молоді, 5 а та 6.

Провели працівники товариства “М.Ж.К.” й роботи щодо очищення підвалів від побутового сміття. Такі роботи були проведені у будинках на проспекті Соборності, 13 а, 14, 19, 19 а, 21, 23, 25, вулиці Кравчука, 42.

У будинку на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 1 було проведено заміну частини трубопроводу мережі гарячого водопостачання в підвальному приміщенні.

Крім того, згідно графіка проведено ремонт внутрішньобудинкових електромереж та поверхових електрощитків в житлових будинках на вулиці Кравчука, 24, 38, Чорновола, 2 б, Кравчука, 16.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Рівненщині не ...

КОМЕНТАРІ