Підписано угоду про співпрацю між «Нейчервотч» та Луцькою міською радою у сфері поводження з домашніми та безпритульними тваринами

Підписано угоду про співпрацю між «Нейчервотч» та Луцькою міською радою у сфері поводження з домашніми та безпритульними тваринами

22.10.14 08:08 0 716
Директор КП «Ласка» Богдана Новарчук протягом року налагоджувала контакти із англійською організацією «Нейчервотч». Після представлення керівником комунального підприємства в Туреччині найкращого проекту щодо безпритульних тварин, англійці вирушили до Луцька. Нещодавно для КП «Ласка» цією організацією було передано обладнання для відлову тварин: петлі та сачки.

Cьогодні представниця організації«Нейчервотч» Джені Руд прибула до Луцька для підписання угоди про співпрацю між «Нейчервотч» (NATUREWATCH FOUNDATION) та Луцькою міською радою у сфері поводження з домашніми та безпритульними тваринами у місті Луцьку. Від міської ради документ підписав перший заступник міського голови Святослав Кравчук. При цьому він розповів про заходи, які реалізуються в нашому місті з охорони безпритульних тварин. Для цього, за його словами, перш за все потрібно створити базу, сучасний притулок для тварин, де себе почували б комфортно тварини та люди, які там працюють. “Ситуація непроста, проте у місті робиться багато. Як результат значно зменшилася кількість скарг від лучан на бездомних собак”. Це все завдяки небайдужості до проблеми міського голови, міського виконавчого комітету, директора КП «Ласка» Богдани Новарчук.

Джені пробуде у місті кілька днів для вивчення роботи КП «Ласка» і для ознайомлення з його основними потребами. В подальшому допомагатиме КП «Ласка» за умови, якщо місто підтримає програми гуманного поводження із тваринами. «Нейчервотч» впевнене - місто зобов'язане взяти на себе основні витрати з утримання КП такого типу, адже безпритульні тварини - це соціальна проблема і до неї потрібно ставитись дуже серйозно, а у свою чергу англійська організація протягом 2015 року буде допомагати рекомендаціями та фінансово місту для зменшення кількості тварин гуманним методами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ