Житомирщина: уособленням допомоги та підтримки для пенсіонерів на Олевщині стали міліціонери

Житомирщина: уособленням допомоги та підтримки для пенсіонерів на Олевщині стали міліціонери

22.10.14 08:10 0 671
Дільничні інспектори міліції Олевського району Житомирщини активно допомагають одиноким літнім жителям вирішувати господарські питання у підготовці до зими.

73-річна Анна Василівна із с. Варварівки пожалілася своєму дільничному міліціонеру, який завітав до неї поцікавитися поточними справами, що на носі морози і топити хату взимку їй буде нічим. Самотужки їй дрова не заготовити, а найняти людину для цього – забракне коштів.

– Була молодшою – справлялася і з будинком, і з господарством. А нині моїх сил мало на що вистачає, - зітхала старенька.

– Життя у Анни Василівни склалося непросте. Понад два десятиліття попрацювала у колгоспі дояркою – з людьми і для людей. А на старість мусить доживати віку одиноко, - каже про бабусю молодий лейтенант міліції Максим Фещук. – Хіба можна пройти повз старечі труднощі і залишитися байдужим, коли у твоїх силах допомогти?

Тож, тільки видалася у дільничного вільна хвилина, як він узявся за справу: привіз деревину, порубав її на дрова і поскладав під навіс у домогосподарстві своєї підопічної пенсіонерки. Бабуся тільки долонями сплеснула – так зраділа допомозі.

– Допомога і турбота про тих, хто цього потребує, - це вияв високого ступеню людяності і доброчинності. Приємно, що наші міліціонери володіють такими чеснотами, - коментує начальник Олевського райвідділу міліції Віктор Думан.

Ольга Номерчук,

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням Олевського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Визначення переможців ...

КОМЕНТАРІ