В Житомирській області за добу дві автівки опинилися в кюветах, а їх пасажири - у лікарнях

В Житомирській області за добу дві автівки опинилися в кюветах, а їх пасажири - у лікарнях

22.10.14 10:25 0 674
121 порушення Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 8 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 33 адміністративні протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу зафіксовано 5 дорожньо-транспортних пригод, в яких 5 людей отримали тілесні ушкодження.

20 жовтня близько 07.30 на автодорозі між селами Сали – Росівка, Черняхівського району, водій автомобіля «ВАЗ-21011», 28-річний житель Володарсько-Волинського району, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, де здійснив наїзд на дерево.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, 18-річний житель Володарсько-Волинського району, отримав тілесні ушкодження та доставлений до медичного закладу.

Цього ж дня близько 18.30 на автодорозі Житомир – Могилів Подільський, поблизу с. Двірець, Житомирського району, водій автомобіля «Рено», 34-річна жителька м. Києва, рухаючись в напрямку м. Житомира, не впоралась з керуванням та здійснила виїзд за межі проїзної частини.

Унаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 64-річна жителька м. Києва, отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.

Шановні громадяни! Державна автомобільна інспекція звертається до водіїв: будьте уважні, вибирайте безпечну швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати та безпечно керувати транспортним засобом.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Прикарпатті громадські ...

КОМЕНТАРІ