На Хмельниччині з метою вирішення нагальних питань громади

На Хмельниччині з метою вирішення нагальних питань громади

22.10.14 13:24 0 716
Нещодавно у с. Білопіль відбувся схід села за участю голови райдержадміністрації Миколи Дорощука та голови Макіївської сільської ради Людмили Печенюк.

У порядок денний було винесено ряд питань, що стосувались життєдіяльності населених пунктів сільської ради. Зокрема, питання ремонту доріг, громадських криниць, земельні та інші питання. Конфліктним виявилось питання щодо вирізки дерев на трасі Шепетівка – Білопіль, оскільки вони старі за віком та можуть призвести до аварійних та надзвичайних ситуацій.

Даний відрізок дороги належить до компетенції філії «Шепетівська ДЕД», тому її працівники мали приступити до виконання робіт. Проте, мешканці села висловили своє негативне ставлення до проведення відповідних дій, констатуючи це тим, що в зимовий період буде замітати проїзну частину, що унеможливить транспортне сполучення з населеним пунктом.

Слід зазначити, що на сході села вирували емоції. З боку представників громади лунали пропозиції та своє бачення вирішення ряду питань. В свою чергу голова адміністрації Микола Дорощук пояснив громаді, що є відповідні закони, через які не можна «переступати». Він пообіцяв громаді підняті ними питання розглянути більш детальніше, а спірні питання вирішити у відповідності до чинного законодавства.

По завершенню зібрання, окремі громадяни звернулись з особистими питаннями, як до голови адміністрації Миколи Дорощука, так і до представників присутніх служб.

Перебуваючи на території Мокіївської сільської ради, очільник району відвідав заклади соціальної сфери. Він побував у дошкільному закладі та загальноосвітній школі, де ознайомився з їх роботою, поспілкувався з керівниками та працівниками.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львові двоє зловмисників ...

КОМЕНТАРІ