Рятувальники провели навчання на летовищі Івано-Франківська

Рятувальники провели навчання на летовищі Івано-Франківська

22.10.14 11:23 0 965
На території Міжнародного аеропорту Івано-Франківськ товариства з обмеженою відповідальністю «Скорзонера» пройшли тренувальні тактико-спеціальні навчання сил та засобів аварійно-рятувальної команди аеропорту за участю пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС в області.

За тактичним задумом навчань, при здійсненні аварійної посадки повітряного судна на непристосовану ділянку відбулася розгерметизація баків з авіаційним пальним. Паливо розтікається та займається під повітряним судном. Площа займання розлитого авіаційного палива складає 200 м. кв. На борту повітряного судна знаходяться пасажири та члени екіпажу.

Про аварійну ситуацію екіпаж судна одразу ж повідомив керівника польотів аеропорту, а той, в свою чергу, пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України в Івано-Франківській області та швидку медичну допомогу.

До місця виклику прибули працівники служби пожежної безпеки аеропорту, пожежна команда військової частини та чергові відділення пожежно-рятувальних підрозділів Івано-Франківського гарнізону.

Пожежники провели оперативне розгортання та за допомогою повітряно-механічної піни погасили пожежу. Одночасно на місці аварії рятувальники провели евакуацію пасажирів повітряного судна у безпечне місце. Медики надали потерпілим першу долікарську допомогу. На місці події працював штаб пожежогасіння. Умовну пожежу ліквідовано. Всі служби діяли професійно та злагоджено.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 22 жовтня 2014 року – ...
Наступна новина: Черняхівський район: під ...

КОМЕНТАРІ