Івано-Франківщина:  в області виникло 7 пожеж

Івано-Франківщина: в області виникло 7 пожеж

22.10.14 08:09 0 697
20 жовтня о 05:20 год. в селі Зелена Надвірнянського району виникла пожежа піднавісу та відходів деревини. Вогнем знищено електропроводку стрічкового верстата, відходи деревини та пошкоджено покрівлю піднавісу. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

20 жовтня о 12:16 год. в селищі Заболотів Снятинського району виникла пожежа адміністративної будівлі Заболотівського ринку Снятинської райспоживспілки. Вогнем пошкоджено підлогу в приміщенні будівлі на площі 7 м.кв. та побутові речі. Попередня причина пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня, о 12:56 год. в Калуші горіла суха трава на відкритій території. Вогнем знищено траву на площі 600 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

20 жовтня о 13:49 год. в Івано-Франківську по вулиці Грушевського виникло загорання в електрощитовій на сходовій клітці житлового будинку. Вогнем знищено проводку елктрощитової. Причина виникнення пожежі встановлюється.

20 жовтня о 23:46 год. в Яремче по вулиці Свободи виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем пошкоджено електропилу, дві бензопили, верстат. Причина виникнення пожежі встановлюється.

21 жовтня о 02:56 год. в місті Надвірна по вулиці Кобринської горіло сміття в підвалі багатоповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 1 м.кв. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1502 пожежі, у вогні загинула 31 особа.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підписано угоду про ...
Наступна новина: Житомирщина: уособленням ...

КОМЕНТАРІ