У Львівській області у Червонограді жінка поранила товариша з яким розпивала спиртні напої

У Львівській області у Червонограді жінка поранила товариша з яким розпивала спиртні напої

22.10.14 11:45 0 680
Правоохоронці оголосили про підозру зловмисниці у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого за статтею 121 Кримінального кодексу України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У Червоноградський міський відділ міліції, 18 жовтня, надійшло повідомлення від медсестри приймального покою Червоноградської міської лікарні. Жінка розповіла, що до них каретою швидкої допомоги було доставлено 42-річного місцевого мешканця з ножовим пораненням у ділянку живота.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що у той день потерпілий розпивав спиртні напої разом з 45-річною знайомою у її квартирі. Згодом, між ними виникла суперечка. Під час якої власниця квартири взяла у руки кухонного ножа та вдарила ним чоловіка у живіт.

Жінці оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Зловмисниці обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку тимчасово буде ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ