У Львівській області у Стрию працівники міліції викрили зловмисників, які на вулицях міста грабували жінок

У Львівській області у Стрию працівники міліції викрили зловмисників, які на вулицях міста грабували жінок

22.10.14 14:06 0 702
Оперативники сектору карного розшуку Стрийського міськвідділу міліції викрили зловмисників, які на вулицях міста грабували жінок. Молодики виривали у жінок сумочки та гаманці.

До Стрийського міськвідділу міліції, 28 вересня, зателефонувала 60-річна місцева мешканка та повідомила, що близько п'ятої години вечора, на одній з вулиць міста двоє невідомих чоловіків вирвали з її рук поліетиленовий пакет, у якому знаходилася жіноча сумочка та 450 гривень. Молодики з награбованим втекли з місця події. Жінка запам'ятала обох зловмисників та описала їх прикмети правоохоронцям.

Упродовж місяця з подібними заявами до міськвідділу міліції звернулися ще декілька місцевих мешканок. Описи зовнішності зловмисників, які надавали потерпілі, збігалися. Проаналізувавши отриману інформацію, правоохоронці зрозуміли, що вони мають справу з «гастролерами». Згодом ця версія підтвердилася. Працівники міліції встановили особи двох зловмисників. Ними виявилася 20-річний та 30-річний мешканці міста Новий Розділ.

«Зловмисники у вчинених грабежах зізналися. Хочу зазначити, що в ході розслідування будуть встановлені усі обставини вчинених злочинів та роль кожного зі співучасників у них», - розповів начальник Стрийського міськвідділу міліції підполковник міліції Василь Кулик.

Окрім цього, встановлено, що 30-річний чоловік, викрав ще велосипед вартістю 1500 гривень, який власник залишив без нагляду біля аптеки, що знаходиться на одній з центральних вулиць у Стрию.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) та ч.2 ст.186 (грабіж) КК України Максимальне покарання згідно статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ