У Львівській області за вироком суду

У Львівській області за вироком суду

22.10.14 10:43 0 616
Червоноградський міський суд визнав чоловіка винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень жінці та призначив йому покарання у вигляді двісті годин громадських робіт.

Червоноградський міський суд визнав винним 32-річного місцевого жителя, який спричинив тілесні ушкодження своїй співмешканці. Так, у серпні між подружжям виник словесний конфлікт під час якого чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, наніс жінці декілька ударів по обличчю. Згідно висновку судово-медичної експертизи дані тілесні ушкодження відносяться до легких.

За цим фактом слідчим відділенням Червоноградського міського відділу міліції було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 КК України ( Умисне легке тілесне ушкодження).

Обвинувачуваний у судовому засіданні свою вину визнав повністю. Пояснив, що перебував у стані алкогольного сп'яніння тому вчинив сварку з жінкою та наніс їй кілька ударів по обличчю. У вчиненому щиро кається, вибачається та просить суворо його не карати. Потерпіла повідомила, що претензій до чоловіка немає.

Враховуючи вище наведене Червоноградський міський суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину передбаченого ст.125 ч.1 КК України та призначив покарання у вигляді двісті годин громадських робіт.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура домоглася ...
Наступна новина: На Хмельниччині виставка ...

КОМЕНТАРІ