У Рівненській області рятувальні служби відпрацювали спільні дії з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій під час осінньо-зимового періоду

У Рівненській області рятувальні служби відпрацювали спільні дії з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій під час осінньо-зимового періоду

22.10.14 14:00 0 676
На території Корецької центральної районної лікарні рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з аварійними бригадами ПАТ «АЕС Рівнеобленерго», ВАТ «Рівнегаз», цеху телекомунікаційних послуг №2 філії ПАТ „Укртелеком”, а також працівниками Корецького РВ УМВС, ДАІ та швидкої медичної допомоги провели тактико-спеціальні навчання щодо ліквідації надзвичайної ситуації, спричиненої пожежею у газовій котельні.

За легендою навчань, на території лікарні в котельні сталося аварійне відключення електропостачання, яке призвело до порушення технологічного процесу котельні, внаслідок чого стався вибух газу, зруйновано приміщення котельні та виникла пожежа. За попередніми даними в зруйнованому приміщенні 2 особи залишились під завалами та 3 працівника отримали травми.

Рятувальники оперативно прибули до місця виклику, провели оперативне розгортання сил і засобів та порятунок постраждалих громадян. Після цього, спільно з працівниками газової служби бійці ДСНС провели комплекс заходів, спрямованих на усунення причин витоку та умов вибуху природного газу, а також оперативно ліквідували умовну пожежу.

«Проведення таких спільних навчань є запорукою злагодженої роботи служб цивільного захисту району при виникненні реальних екстрених ситуацій, що призведе до їх успішної ліквідації з мінімальними матеріальними збитками, а саме головне - не допустить загибелі та травмування людей» - зазначив начальник Корецького районного сектору ГУ ДСНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Олександр Боксанчук.

В ході тренувань було перевірено готовність органів управління та сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаної з ризиками осінньо-зимового періоду. До навчань було залучено 27 чоловік персоналу служб та 8 одиниць техніки.

ДПРЧ-15 м. Корець
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ