У Рівненській області стабільне чемпіонство у біографії Млинівської міліції

У Рівненській області стабільне чемпіонство у біографії Млинівської міліції

22.10.14 13:18 0 788
Черговим підтвердженням такої позитивної тенденції стала нещодавня нагорода співробітників Млинівського РВ УМВС – за першість у турнірі з міні – футболу, присвяченому Дню Млинова та святу Покрови Пресвятої Богородиці.

У боротьбі за звання переможців на селищному стадіоні «Колос» зібрались 11 команд району. Головуючим міліцейської збірної традиційно виступив т.в.о. начальника райвідділу Сергій Волков, а у складі команди – оперативники Петро Базарін, Олег Покотило, слідчий Олександр Покотило та дільничний інспектор Роман Гулич. П'ятірка, що вже не один рік поспіль «роздає» голи на різноманітних змаганнях, з легкістю вийшла до фіналу.

У вирішальному матчі правоохоронці довели своє лідерство, «завіривши» його м'ячем у воротах суперників із села Хорупань. Окрім переможного рахунку 1:0, що матеріалізувався цьогорічним кубком «За І–ше місце», нашого Сашка Покотила визнано ще й кращим бомбардиром.

Спортивне дійство безумовно вдалося, а міліціонери – футболісти вже планують наступні ігри, що на Млинівщині є досить звичним явищем.

Успіхів вам, колеги!

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині з метою ...

КОМЕНТАРІ