У Рівненській області зізнання вибивав за допомогою… сокири

У Рівненській області зізнання вибивав за допомогою… сокири

22.10.14 16:34 0 773
Три роки проведе за гратами 37–річний житель Радивилова за те, що скривдив свого приятеля.

В лютому, до будинку 39-річного потерпілого прийшов 37–річний Віталій та звинуватив його у крадіжці грошей. Кривдник стягнув приятеля з ліжка на підлогу та став наносити удари кулаками по тілу. А, почувши, що потерпілий ще й виправдовується, чоловік вхопився ще й за сокиру. Запобігти трагічним наслідкам, що могли настати від такого з'ясування стосунків, змогла співмешканка господаря будинку, яка вчасно зайшла до кімнати.

- Тоді відразу відносно Віталія, який до речі є раніше судимим, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 122( Заподіяння умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості) Кримінального Кодексу України, - розповів начальник Радивилівського РВ УМВС Віталій Кеда. – В чоловіка медики виявили закритий перелом лівого плеча в середній третині. Згодом між сторонами по справі було укладено угоду про примирення.

А вже в травні, під час судового засідання, обвинуваченого по справі було визнано винним у вчинені даного кримінального правопорушення та покарано трьома роками в'язниці.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: Волинська область: у ...

КОМЕНТАРІ