Звернення голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця до жителів Тернопільської області

Звернення голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця до жителів Тернопільської області

22.10.14 08:00 0 626
Шановні краяни!

Наступної неділі, 26 жовтня, ми – громадяни України підтверджуватимемо свою громадянську позицію. Цей день покаже, чи в дійсності ми хочемо змінити нашу державу – побудувати нову, демократичну, по-справжньому українську Україну, а отже чи не на марно віддали свої життя Герої Небесної Сотні, чи не дарма вмирають кращі сини нашого народу, захищаючи суверенітет та цілісність України. Переконаний, що тернополяни підтвердять свій демократичний, громадянський, національний, врешті решт – цивілізаційний вибір на виборчих дільницях.

Тож закликаю прийти та проголосувати усіх жителів області. Проголосувати своїм розумом та сумлінням. Вірю, що у жодному разі не траплятимуться ганебні випадки продажу та купівлі голосів, як і будь-яких інших маніпуляцій.

Також звертаюся до членів виборчих дільниць! Не зважаючи на кандидата, якого ви представляєте, ваш обов'язок перед громадою Тернопілля – забезпечити повноцінну роботу дільниць та дати можливість усім виборцям здійснити своє громадянське право – проголосувати!

Дорогі тернополяни!

Пам'ятаймо, що Україна – парламентсько-президентська республіка. Тому 26 жовтня ми обиратимемо не просто Верховну Раду України, ми обиратимемо право на вільне, щасливе, заможне життя нас та наших дітей!

.

Тож дійте так, щоб у жодній мірі не жалкувати і не соромитись за свій вибір!

Голова обласної ради Василь Хомінець

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ножи Bear Grylls
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ