Черняхівський район: під час пожежі вогнеборці врятували людину

Черняхівський район: під час пожежі вогнеборці врятували людину

22.10.14 11:30 0 639
20 жовтня о 21:07 на пункт зв’язку 23-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Черняхів надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій будівлі, що розташована в с. Троковичі. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка власника будівлі. Вона поралася на дворі по господарству і помітила густий дим, що йшов із сусідського помешкання.

Вогнеборці, які прибули до місця виклику з’ясували, що горить прибудова до житлового будинку розмірами 5х4 м. Через дуже сильну задимленість потрапити всередину було неможливо, тому рятувальникам довелося застосувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання. Увійшовши в будівлю, вони виявили 61-річного чоловіка, який спав на дивані. Бійці ДСНС розбудили його та вивели на свіже повітря. Від допомоги медиків постраждалий відмовився.

За словами односельців чоловік полюбляє палити та зловживає алкогольними напоями. Того вечора він був на підпитку. Ймовірно селянин палив на дивані та заснув із недопалком в руці.

Завдяки оперативним діям надзвичайників вже о 21:23 загоряння вдалося локалізувати, а о 21:27 – повністю ліквідувати. Вогонь не встиг розповсюдитися за межі приміщення та перекинутися на прилеглий житловий будинок. Проте в палаючій прибудові полум’ям знищено 5 кв. м підлоги та пошкоджено диван. Остаточна причина займання встановлюється фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники провели ...
Наступна новина: Тернопілля: «Обласна рада ...

КОМЕНТАРІ