На Хмельниччині рятувальники провели інструктаж щодо пожежної безпеки на виборчих дільницях

На Хмельниччині рятувальники провели інструктаж щодо пожежної безпеки на виборчих дільницях

23.10.14 14:44 0 871
Цими вихідними в Україні відбудуться позачергові вибори депутатів до Верховної Ради України. З цією метою проводяться численні організаційні заходи щодо безпечного проведення виборів. Значна увага приділяється пожежній безпеці виборчих дільниць.

Щоб вкотре нагадати основні правила та елементи безпеки під час масового скупчення людей в одному місці, рятувальники Волочиського райсектору провели лекцію-інструктаж із головами дільничних виборчих комісій та сільськими головами району. В ході заходу присутнім довели основні заходи пожежної безпеки на виборчих дільницях. Зокрема, наголосили, що дільниці мають бути забезпечені сертифікованими вогнегасниками, телефонним зв’язком. Шляхи евакуації повинні утримуватись вільними та нічим не захаращуватись. Категорично забороняється користуватися електронагрівальними приладами. Усі члени виборчої комісії мають пройти інструктаж із правил пожежної безпеки та дій у випадку пожежі. У приміщенні виборчої дільниці має бути розроблений і розміщений на видному місці план евакуації людей на випадок пожежі та пам’ятка про заходи пожежної безпеки.

У разі виникнення пожежі необхідно негайно повідомити Службу порятунку за телефоном 101, організувати евакуацію людей, рятування майна та документів, за допомогою первинних засобів пожежогасіння приступити до ліквідації пожежі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ