У Хмельницькому під колесами автомобіля загинула 65-річна пенсіонерка, її 9-річна онука - в реанімації

У Хмельницькому під колесами автомобіля загинула 65-річна пенсіонерка, її 9-річна онука - в реанімації

23.10.14 12:01 0 717
Водій автомобіля «КІА CEED» скоїв наїзд на пішоходів прямо на «зебрі». По факту ДТП відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці займаються з'ясуванням усіх обставин події.

21 жовтня близько 19.30 у місті Хмельницькому по вулиці Вінницьке шосе 45-річний вінничанин, перебуваючи за кермом автомобіля «КІА CEED», скоїв наїзд на двох пішоходів — 65-річну бабусю та її 9-річну онуку, які перетинали проїжджу частину по «зебрі».

В результаті ДТП пенсіонерка від отриманих травм померла на місці пригоди, її онука госпіталізована у реанімаційне відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. У дівчинки діагностували тілесні ушкодження у вигляді політравми, перелому лівої стегнової кістки та струсу головного мозку.

Водій розповідає, що не побачив пішоходів, оскільки його засліпило світло фар автомобіля, який рухався назустріч.

У рамках розслідування ДТП призначено цілий ряд експертиз. Зокрема, у водія відібрано кров на перевірку вмісту алкоголю. По факту дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: прокуратура ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ