У Львові вшосте пройде тиждень українського кіно на підтримку режисера Сенцова

У Львові вшосте пройде тиждень українського кіно на підтримку режисера Сенцова

23.10.14 09:25 0 718
Завтра, 23 жовтня, у Львові розпочинається черговий «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова». Захід пройде вшосте, попередньо відвідавши з аншлагом Київ, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород та Прилуки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Тиждень українського кіно на підтримку режисера Олега Сенцова» організовано за участю Державного агентства України з питань кіно та Національного центру Олександра Довженка. Подія має на меті широкий розголос долі українського режисера Олега Сенцова, незаконно заарештованого в Криму і перевезеного до Росії.

В рамках заходу відбудуться покази шести українських фільмів-учасників міжнародних кінофестивалів останніх років. Зібрані кошти з продажу квитків на перегляди підуть на підтримку заарештованого кінорежисера: його адвокатів, експертизу та як допомога родині Олега.

Відвідати «Тиждень українського кіно на підтримку режисера Олега Сенцова» – гарна нагода переконатися всім, що сучасний український кінематограф наразі перебуває у стані розквіту. Міні-фестиваль відкриватиме фільм Олега Сенцова «Гамер». Всі покази проходитимуть в кінотеатрі «Коперник» щодня з 23 до 28 жовтня о 19.00», – зазначають організатори.

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ