На Вінничині на постійному контролі прокуратури - захист прав дітей

На Вінничині на постійному контролі прокуратури - захист прав дітей

23.10.14 09:12 0 673
Органами прокуратури Вінниччини проведено перевірку щодо додержання вимог Закону України «Про охорону дитинства», якими виявлено ряд порушень.

Так, прокуратурою м. Вінниці виявлено порушення в діях посадових осіб Вінницького національного технічного університету під час надання в оренду майна закладу. За словами начальника відділу прокуратури області Вікторії Гунько, посадовці не вживали заходів щодо погашення одним із товариств дебіторської заборгованості за оренду майже 200 м² нежитлового прибудованого приміщення, що перебуває на балансі ВНТУ. На момент перевірки заборгованість складала близько 46 тис грн.

На усунення вказаного порушення прокуратурою м. Вінниці керівництву вузу внесено подання, яке перебуває на розгляді.

Крім того, прокурорами встановлено, що один підприємець незаконно використовує 26 м кв. приміщення державного навчального закладу «Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій» (м. Вінниця). На цій площі він встановив магазин, де продавались продовольчі та непродовольчі товари. У ході прокурорської перевірки незаконно зайняте приміщення навчального закладу звільнено.

У цілому, за результатами проведених перевірок, органами прокуратури області розпочато 1 кримінальне провадження, внесено 14 подань, 1 з яких розглянуто та задоволено, до дисциплінарної відповідальності притягнуто трьох посадових осіб.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Прокуратурою Рівненської ...

КОМЕНТАРІ