Перед виборами керівник міліції Вінниччини провів інструктаж особового складу ,

Перед виборами керівник міліції Вінниччини провів інструктаж особового складу ,

23.10.14 13:26 0 758
В обласному управлінні внутрішніх справ відбувся інструктаж правоохоронців, які нестимуть службу на виборчих дільницях міста та області.

Настанови підлеглим, які забезпечуватимуть правопорядок на дільницях, давав начальник УМВС України у Вінницькій області полковник міліції Ігор Моренець.

- Прошу всіх відповідально поставитись до виконання усіх завдань, які стоять перед правоохоронними органами. Всі вивчали не лише законодавчу базу, а й алгоритм дій під час охорони виборчих дільниць. Роботи буде багато, але ми повинні докласти максимум зусиль, щоб не допустити непередбачуваних ситуацій під час виборчого процесу. У разі їх виникнення необхідно оперативно реагувати та зберегти громадський порядок.

Правоохоронці отримали відповідні вказівки стосовно дотримання заходів особистої безпеки та законності у службовій діяльності. Крім того, працівникам міліції нагадали їхні права та обов'язки під час забезпечення правопорядку на виборчих дільницях та вручили пам'ятки, де роз'яснено, як міліціонери повинні діяти в тих чи інших ситуаціях та реагувати на прояви правопорушень.

Забезпечувати охорону громадського порядку у день виборів працівникам міліції допомагатимуть члени громадських формувань, співробітники недержавних охоронних структур та громадські активісти.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області 1 ...
Наступна новина: Володимир Гунчик: Всі ...

КОМЕНТАРІ