Буковинські правоохоронці затримали нелюда, котрий пограбував бабусю

Буковинські правоохоронці затримали нелюда, котрий пограбував бабусю

23.10.14 10:55 0 754
23-річний мешканець Сторожинецького району вже був неодноразово судимий. Наразі кримінальне провадження щодо скоєння ним крадіжки знаходиться на розгляді у суді. Але зухвалому молодику такої «кримінальної біографії» виявилося замало.

Інцидент трапився в одному із сіл Сторожинеччини. Близько 18.00 87-річна місцева мешканка почула, що собака гавкає і вийшла на подвір'я, аби поглянути, хто ж прийшов. Але її сподівання на приємних та бажаних гостей не виправдалися. Бабуся побачила незнайомого чоловіка, який кинувся до неї та почав розпитувати, де гроші. Перелякана жінка почала віднікуватися, запевняла, що жодних коштів немає, адже пенсії отримує копійчини.

Розлючений зловмисник вдарив бабусю. Старенька, яка ледь ходить із допомогою ціпка, впала на землю. Але нелюд не зупинився. Ще кілька разів копнув ногою вже лежачу жінку. Далі зайшов у хату, грошей не знайшов. Тому взяв перше, що потрапило під руку – мобільний телефон вартістю 300 гривень та втік.

Як тільки міліціонери отримали повідомлення про скоєння злочину, слідчо-оперативна група одразу ж виїхала на місце події та почали вживати усіх необхідних заходів, аби знайти негідника, - розповів начальник Сторожинецького райвідділу УМВС України в Чернівецькій області Геннадій Федорюк. В ході подвірного обходу в одному із будинків правоохоронці виявили зловмисника. Як виявилося, працював він не сам, а в парі із п'ятиразово судимим товаришем, який стояв «на шухері». Молодики вже залили горлянки оковитою, яку придбали за мобільний телефон.

Нелюда, котрий пограбував та побив бабусю, затримано в порядку ст. 208 Кримінального Процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Старенькій надали медичну допомогу. Наразі її здоров'ю нічого не загрожує.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті - позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі залицяльник ...

КОМЕНТАРІ