Волинська область: рятувальники завітали до учнів Луцької спеціалізованої школи № 1

Волинська область: рятувальники завітали до учнів Луцької спеціалізованої школи № 1

23.10.14 16:33 0 698
21 жовтня співробітники Управління ДСНС України у Волинській області завітали у Луцьку спеціалізовану школу №1 в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах. Рятувальники розповіли учням про причини пожеж і надзвичайних подій в області цього року, нагадали основні правила поведінки для запобігання біді та порядок дій під час різного роду надзвичайних ситуацій.

Під час заходу працівники ДСНС продемонстрували учням можливості пожежної техніки та спеціального обладнання, яке знаходиться на озброєнні рятувальних підрозділів служби «101». Школярі із захопленням допомагали вогнеборцям керувати водяними струменями під час показового виступу.

Пізніше рятувальники за допомогою спеціального комп’ютеризованого манекена навчили бажаючих учнів порядку виконання реанімаційних заходів з порятунку людини.

Всі присутні учні отримали друковані листівки з правил безпеки в осінньо-зимовий період та порядку дій на випадок надзвичайних ситуацій. Для навчального закладу вручено комплект навчальних плакатів формату А2, що підготовлені обласним Добровільним пожежним товариством.

Всього в навчальному уроці взяли участь 160 учнів та 14 педагогів навчального комплексу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: увага водії! ...
Наступна новина: Сергій Шаранич: "Не ...

КОМЕНТАРІ