На Волині всі ОВК та ДВК до проведення виборів підготовлені

На Волині всі ОВК та ДВК до проведення виборів підготовлені

23.10.14 11:26 0 752
Керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк провів відеоселекторну нараду з підготовки області до парламентських виборів, що відбудуться в Україні 26 жовтня 2014 року. Участь в її роботі взяли керівники усіх відповідальних служб області, голови РДА та голови ОВК.

Обговорено стан готовності окружних та дільничних виборчих комісій, зокрема щодо їх матеріально-технічного забезпечення.

На території області відповідною постановою ЦВК утворено п'ять окружних виборчих комісій (далі - ОВК) (ОВК № 19 – м. Володимир-Волинський, ОВК № 20 – м. Горохів, ОВК № 21 – м. Ковель, ОВК № 22 – м. Луцьк та ОВК № 23 – смт Маневичі), що внесені до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб-підприємців (ЄДРПОУ).

Керівник апарату ОДА зауважив, що загалом область готова до проведення виборів, низку недоліків, які були раніше в районах, усунено: «Ці вибори – важливі для країни. Для цього мають бути створені належні умови для їх проведення. У цей день в облдержадміністрації та райдержадміністраціях будуть відповідальні чергові. Працівники правоохоронних органів повинні слідкувати за охороною громадської безпеки, а поблизу дільниць - чергувати карети швидкої допомоги. Кожен з нас, повинен віднести до своєї ділянки роботи якісно та відповідально».

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ