В Луцьку депутати готуються до чергової сесії міської ради

В Луцьку депутати готуються до чергової сесії міської ради

23.10.14 18:46 0 765
29 жовтня відбудеться засідання 65-ї сесії міської ради. Передує пленарному засіданню робота у постійних комісіях, під час яких депутати розглядають питання порядку денного роботи сесії. Так, на шнє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Зокрема, участь у ньому взяли Андрій Буй, Анатолій Бірюков, Богдан Шиба, Олександр Магеровський.

Обранці громади розглянули питання: “Про затвердження Положення про управління капітального будівництва Луцької міської ради в новій редакції”. Начальник вищезазначеного управління Леонід Карабан поінформував присутніх про зміни, які пропонується внести в діюче положення та їх важливість. Він зауважив, що на управління покладено функцію укладання договорів пайової участі в розвиток інфраструктури. Однак, у функціональних обов'язках цього не прописано. Тому Леонід Карабан зазначив, що необхідно це привести у відповідність. За його словами, запропонованим проектом рішення пропонується створити в управлінні капітального будівництва відділ у кількості трьох штатних одиниць, який займатиметься підготовкою документації, проводитиме розрахунки та робитиме інші дії для укладення договорів пайової участі у розвиток інфраструктури міста.

Обговоривши це питання, члени комісії підтримали запропонований проект рішення.

Розглянули на шньому засіданні й питання “Про звернення до Волинської обласної спілки споживчих товариств щодо співфінансування будівництва та ремонту дошкільних навчальних закладів”, “Про петиції територіальної громади міста Луцька”, “Про врегулювання окремих питань батьківської фінансової допомоги в діяльності закладів освіти міста Луцька”, колективне звернення Братства ветеранів ОУН-УПА, організації політв'язнів і репресованих, Ліги українських письменників, громадської організації “Пам'ять Волині”, Асоціації Козацьких Стрілецьких Братств України щодо демонтажу плит і символів окупації України та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ