Волинська область: у міській поліклініці провели спеціальні об’єктові навчання з цивільного захисту

Волинська область: у міській поліклініці провели спеціальні об’єктові навчання з цивільного захисту

23.10.14 11:07 0 771
21 жовтня на території Луцької міської поліклініки №1 проведено планові об’єктові тренування з організації захисту персоналу та хворих при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і ліквідація їх наслідків.

До навчань залучені: керівний склад та працівники медичного закладу, працівники управління з питань цивільного захисту Волинської облдержадміністрації, управління ДСНС України у Волинській області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області.

Під час навчань відпрацьовано три умовні надзвичайні ситуації: виникнення пожежі, повідомлення про закладений вибуховий пристрій та розлив ртуті у приміщенні лікарні.

Насамперед працівники лікарні провели евакуацію усіх з приміщень та оповістили служби екстреного реагування, у лікарні був сформований оперативний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації з числа керівного складу поліклініки. Швидко була зібрана ланка добровільної пожежної дружини, яка виконувала первинні дії щодо ліквідації пожежі. Потім проводили роботи з ліквідації інших двох навчальних ситуацій.

Такі навчання важливі для відпрацювання дій персоналу під час комплексного реагування, особливо з членами добровільної пожежної дружини, оскільки кожен має знати та дотримуватися основних постулатів безпеки.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ