В Житомирській області бердичівська міліція розпочала розслідування за фактом підкупу виборців

В Житомирській області бердичівська міліція розпочала розслідування за фактом підкупу виборців

23.10.14 12:12 0 750
21 жовтня до Бердичівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району соціальні працівники під час відвідування одиноких людей похилого віку роздавали пакети з продуктами від імені одного з кандидатів у народні обранці.

Під час перевірки наявної інформації працівники міліції з'ясували, що подія мала місце у перших числах жовтня в одному із сіл Бердичівського району. У ході опитування місцевого населення, окремі літні жителі підтвердили, що отримували продукти харчування нібито від імені кандидата у народні депутати України.

У подальшому соціальний працівник повідомив, що отримав пакунки в якості благодійної допомоги для передачі літнім пенсіонерам з метою передвиборчої агітації.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права…) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження триває подальша перевірка.

Загалом, за минулу добу до органів внутрішніх справ надійшло 8 повідомлень про події, пов'язані з можливим порушенням виборчого законодавства. Усі вони належним чином зареєстровані та розпочато перевірки.

УМВС України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ