Ужгородські міліціонери спіймали трьох юнаків з "наркотою"

Ужгородські міліціонери спіймали трьох юнаків з "наркотою"

23.10.14 13:19 0 789
Ужгородські міліціонери роти патрульної служби міськвідділу міліції під час несення служби виявили на вулиці Анкудінова трьох любителів дурман-зілля. Побачивши правоохоронців, хлопці намагалися позбутися забороненого зілля – марихуани та втекти, але їм завадили міліціонери.

Опівночі під час несення служби по охороні громадського порядку інспектори роти патрульної служби міськвідділу міліції на маршруті патрулювання біля залізничних колій по вулиці Анкудінова помітили трьох молодиків, які при наближенні до них міліціонерів викинули з рук паперовий згорток й намагався втекти, але їх наздогнали міліціонери...

На місце події прибула слідчо-оперативна група міського відділу міліції. В присутності понятих міліціонери виявили та вилучили паперовий згорток з речовинию рослинного походження зеленого кольору, схожу на марихуану.

При спілкуванні з правоохоронцями 20-річний ужгородець та два його 19-річні приятелі, мешканці міста, пояснили, що дану речовину знайшли й хотіли її вжити.

Вилучене «зілля» направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ