Закарпаття: на Іршавщині до охорони виборчих дільниць активно долучились члени громадських формувань

Закарпаття: на Іршавщині до охорони виборчих дільниць активно долучились члени громадських формувань

23.10.14 08:38 0 637
Нещодавно у с.Білки дільничні інспектори Іршавського райвідділу міліції Василь Кебелеш та Іванна Кинів ініціювали зібрання громадського формування.

На зібранні були присутні сільський голова Василь Зейкан, депутат районної ради Петро Станко, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Іршавської РДА Сергій Жидик та члени громадського формування с.Білки.

Робота громадських формувань на селі багато у чому залежить від сільського голови та активу села. Напередодні виборів ними розроблено графік чергувань членів громадських формувань разом із правоохоронцями, щоб забезпечити надійну охорону виборчих дільниць.

Під час зібрання перед присутніми виступив дільничний інспектор Василь Кебелеш, який довів до членів громадського формування їх права та обов′язки під час чергування на дільницях.

- На багатьох виборчих дільницях району правоохоронцям будуть надавати допомогу члени громадських формувань, – каже начальник Іршавського райвідділу підполковник міліції Мирон Черничко. - Сподіваємось, що члени громадських формувань віднесуться до покладених на них обов′язків добросовісно і будуть гідно надавати допомогу в охороні виборчих дільниць, щоб кожен громадянин зміг спокійно проголосувати та почувати себе в безпеці.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині під час ...
Наступна новина: Луцьк: змагання зі ...

КОМЕНТАРІ