В Закарпатській області шахрай "кинув" жителя Іршавщини на 253 тисячі гривень…

В Закарпатській області шахрай "кинув" жителя Іршавщини на 253 тисячі гривень…

23.10.14 17:05 0 770
А ужгородець через Інтернет «купив світломузику» за тринадцять з половиною тисяч гривень…

Скільки міліція не попереджає громадян, аби не велись на обіцянки телефонних пройдисвітів і не переказували нікому свої кошти з банківських карток, однак наші люди й далі надмірно безпечні. Як наслідок, позбуваються всіх своїх заощаджень.

Днями із заявою в Іршавський райвідділ міліції звернувся приватний підприємець з села Довге. Заявник повідомив, що невідома особа зняла з його банківського рахунку грошові кошти в сумі 253 тисячі гривні.

Справою зайнялись правоохоронці. Виїздом слідчо-оперативної групи Іршавського РВ УМВС встановлено, що дані кошти були відправлені з рахунку потерпілого в один день трьома платежами на три різні рахунки. Суми переказів – 98 тисяч, 60 тисяч і 95 тисяч гривень.

Сам потерпілий переконує, що нікому цих сум він не переказував. Найімовірніше, невідомий шахрай якимось чином дізнався номер банківського рахунку потерпілого та отримав до нього доступ, знявши в три заходи всі наявні там кошти. А гроші було відправлено на рахунки, оформлені на підставних осіб…

Іншим потерпілим від спритного шахрая став молодий ужгородець, працівник солідної державної структури. Молодий чоловік вирішив придбати через Інтернет пристрій для світломузики. Невдовзі йому зателефонували невідомі (або це була одна і та ж особа) з двох номерів різних операторів, і під приводом купівлі «музики», виманили від нього грошові кошти в розмірі 13555 гривень, які потерпілий сам і перерахував різними частинами: 700, 1500 і 11355 гривень.

Залишившись і без грошей, і без «музики», ужгородець зрозумів, що його банально «кинули», і звернувся із заявою в міліцію. Шахрая тепер розшукують.

Правоохоронці вкотре закликають краян бути пильними і не вірити шахраям, ким би ті не називались і що б не пропонували.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ