На Ужгородщині протягом доби - двоє утоплеників

На Ужгородщині протягом доби - двоє утоплеників

23.10.14 09:07 0 814
Правоохоронці встановлюють обставини обох нещасних випадків із мешканцями Ужгородщини.

Протягом доби на Ужгородщині трапилися дві жахливі події – виявлено двох утоплеників. Щодо першого, то до чергової частини близько 10-ї години ранку звернувся мешканець села Довге Поле, який повідомив, що в озері неподалік села Великі Геївці він виявив тіло свого знайомого, який за день до того відправився зі своїми друзями на риболовлю та тривалий період не виходив на зв'язок. Сподіваючись на краще, рідні і знайомі розпочали пошуки, але, на жаль, знайшли зниклого вже мертвим.

На декілька хвилин пізніше до правоохоронців звернулася фельдшер одного із сіл Ужгородщини з повідомленням, що під час виїзду на виклик в село Сюрте вона констатувала смерть місцевої мешканки. Труп пенсіонерки виявила в колодязі в дворогосподарстві її дочка, яка одразу ж і викликала лікаря.

Дані факти правоохоронцями були задокументовані. Під час зовнішнього огляду трупів ознак насильницької смерті на жодному не виявлено, а попередньою причиною є утоплення. Тіла направлено на проведення судово-медичної експертизи, після якої і стане відомо достовірні причини загибелі.

Наразі слідчі Ужгородського РВ УМВС встановлюють обставини смерті двох мешканців Ужгородського району.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ