Правоохоронці Ужгородщини приділяють особливу увагу питанню виборів

Правоохоронці Ужгородщини приділяють особливу увагу питанню виборів

23.10.14 14:56 0 805
Керівництво Ужгородського РВ УМВС області створило постійно діючу групу документування порушень, пов'язаних з передвиборчою агітацією та виборами народних депутатів України.

Так, станом на 21 жовтня до Ужгородського РВ УМВС надійшло 7 повідомлень про можливі підкупи виборців у населених пунктах Ужгородщини. Вся інформація була перевірена і поки жодна свого підтвердження не знайшла. Цьому питанню на даний час приділено особливу увагу.

Керівництвом Ужгородського РВ УМВС області створено постійно діючу групу документування порушень, пов'язаних з передвиборчою агітацією та виборами народних депутатів України, яка складається із досвідчених працівників міліції.

- Нагадую, що 14 жовтня ц.р. Верховна Рада України ухвалила урядовий закон про внесення змін до Кримінального кодексу України – про посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян, - зазначає т.в.о. начальника Ужгородського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук.

Тому керівництво Ужгородського райвідділу переконливо просить свідомих громадян, якщо їм відомі факти порушення виборчого права на території Ужгородського району, негайно повідомляти Ужгородський РВ УМВС за тел.(0312)-63-86-81 чи 102.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Тернопілля: «У нинішніх, ...

КОМЕНТАРІ