В Івано-Франківську оплесками та вигуками "Героям слава!" зустрічали діти міліціонерів-захисників

В Івано-Франківську оплесками та вигуками "Героям слава!" зустрічали діти міліціонерів-захисників

23.10.14 09:26 0 906
Подаровані з дитячою любов'ю власноруч виготовлені сувеніри із національною символікою, український прапор, польові аптечки та щира дитяча молитва захистила наших бійців від усього лихого, адже усі вони нещодавно повернулися додому із східного регіону України живими та неушкодженими.

Правоохоронці завітали на урочисту лінійку до учнів івано-франківської школи №24, щоб повернути прапор України, якого дітки подарували їм, коли працівники міліції відправлялися в зону АТО. Керівництво школи разом з учнями зустріли бійців бурхливими оплесками не стримуючи сліз радості й щастя.

- Зворушливі подарунки від дітей отримали 12 вересня, котрі закріпили на бронежилетах і не знімали, адже вони помагали нам долати труднощі та були згадкою про рідне Прикарпаття,- сказав начальник громадської безпеки УМВС України Михайло Кушнірик.

- Щиро подякуємо за зворушливі подарунки та турботу. дивлячись у дитячі очі, прийшли сказати «Дякую!», а також вручити подяку дирекції школи.

Керівник підрозділу кримінальної міліції у справах дітей Алла Лемчак зазначила, що на території м. Івано-Франківська знаходиться 40 шкіл. За кожною з них закріплений наш працівник міліції у справах дітей, а для того, щоб ви мали більшу можливість поспілкуватися з інспектором, подарували школі стенд «Наш шкільний інспектор міліції» з контактною інформацією.

Оплесками та вигуками «Героям слава!» зустрічали діти міліціонерів-захисників.

Велике щастя бачити вас живими та здоровими. Для вас - наших захисників – діти розпочинали свій учнівський день із щирою молитвою миру, аби підтримати вас у важкі хвилини. ж малеча має змогу з вами особисто познайомитися та поспілкуватися, - з такими словами до бійців Прикарпатської міліції звернувся директор школи №24 Ігор Євгенович Мельничук.

Учень 6-А класу Богдан Маланій розповів, як саме вони робили обереги, а також поділився своїми щирими дитячими мріями про майбутнє, яке обов'язково має бути мирним.

На згадку про цю зустріч бійці отримали образок «Покров Пресвятої Богородиці», яка оберігатиме їх та їхніх родин і всю Україну.

Серед дітей були й такі, рідні яких були в зоні проведення АТО. Учителі навчають учнів любити та поважати, як один одного так і нашу країну, цінувати мир та спокій, якій дістається занадто дорогою ціною – ціною людського життя.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові вшосте пройде ...
Наступна новина: У Львівській області ДАІ ...

КОМЕНТАРІ