В Івано-Франківській області дільничні інспектори міліції Калуша затримали чоловіка, який обікрав свого односельчанина

В Івано-Франківській області дільничні інспектори міліції Калуша затримали чоловіка, який обікрав свого односельчанина

23.10.14 12:55 0 802
Дільничними інспекторами міліції Калуського МВ УМВС викрито 47- річного раніше судимого жителя одного із сіл району, який вчинив крадіжку будівельних матеріалів та електроінструменту.

Про злочин в міліцію одразу ж повідомив 35-річний мешканець того ж села, як тільки виявив зникнення майна зі свого будинку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці розпочали пошукові заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до скоєння злочину. По гарячих слідах зловмисник був затриманий. Як розповів односельчанин, одного дня він вирішив поліпшити своє скрутне становище за чужий рахунок, тож не вигадав нічого кращого, ніж скоїти крадіжку. Скориставшись відсутністю господаря завітав на його подвір'я та поцупив будівельні матеріали та електроінструмент. Викрадене деяке вже встиг продати, а іншим його планам завадили правоохоронці, які вчасно затримали зловмисника. Речові докази вилучено.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Міліція Житомирщини ...

КОМЕНТАРІ