Голови Львівської та Волинської ОДА звернулися до Глави Уряду з проханням виділити кошти на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк

Голови Львівської та Волинської ОДА звернулися до Глави Уряду з проханням виділити кошти на ремонт дороги Львів-Радехів-Луцьк

23.10.14 14:42 0 740
Т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський та голова Волинської ОДА Володимир Гунчик звернулися з листом до Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка про виділення коштів на ремонт автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.

У своєму листі голови облдержадміністрацій, зокрема, поінформували Главу Уряду про те, що автомобільна дорога Н-17 Львів-Радехів-Луцьк знаходиться у критичному стані, її технічний стан не відповідає жодним технічним нормативам. Через це все більше ділянок дороги автотранспорт змушений об'їжджати узбіччями.

“Через відсутність належного фінансування неодноразово порушені міжремонтні терміни, що призвело до підвищення аварійності на дорозі, поломок транспортних засобів, масової відмови перевізників від обслуговування маршрутів, занепаду промислової та місцевої інфраструктури. Мешканці Волинської та Львівської областей постійно звертаються до органів місцевої влади щодо вирішення питання ремонту дороги.

Ця проблема набрала серйозного резонансу в областях та створила соціальну напругу у регіонах. Просимо Вас сприяти у вирішенні порушеного питання та при формуванні Державного бюджету України на 2015 рік передбачити кошти на ремонт автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк”, – йдеться у листі голів Львівської та Волинської облдержадміністрацій.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ