Львівщина планує залучити кошти ЄС для збереження і відновлення лісів

Львівщина планує залучити кошти ЄС для збереження і відновлення лісів

23.10.14 17:25 0 828
Львівщина планує залучити кошти Європейського Союзу для реалізації проекту із збереження та відновлення лісів. Про це повідомив т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

За його дорученням, 22 жовтня делегація Львівщини візьме участь у робочій зустрічі з партнерами з Підкарпатського воєводства Республіки Польща, під час якої буде обговорено можливості створення сучасного комплексу з вирощування лісових саджанців. Мова йде фактично про фабрику з автоматизованим процесом вирощування лісових саджанців, системами контролю на всіх етапах їх підготовки. За попередньої оцінкою, вартість такого проекту – 3 млн. євро.

“Збереження і відновлення лісів, які нещадно експлуатувались в останні десятиліття – одна з найбільш гострих проблем Львівщини, тому створення такого комплексу є надзвичайно потрібним”, – зазначив Юрій Турянський.

Реалізація проекту передбачає запровадження найновіших світових технологій та знань, а це дасть можливість отримати найвищу якість і стійкість посадкового матеріалу.

До складу делегації від Львівщини увійдуть керівники департаменту міжнародного співробітництва ЛОДА та державного лісогосподарського об'єднання „Львівліс”.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: внаслідок ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ