Йосиф Ситник: "У Раду рвуться політичні перевертні"

Йосиф Ситник: "У Раду рвуться політичні перевертні"

23.10.14 08:31 0 822
У Верховну Раду намагаються потрапити політики, які скомпрометували себе постійною зміною партійних вивісок. Про це 20 жовтня 2014 року в етері ТРК "Львів" заявив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації свободівець Йосиф Ситник.

"Якщо виборці проаналізують виборчі списки партій 2012-го та 2014-го років, то побачать, що низка політичних сил змінила прапори, назви, програми, і це відбувається на кожних виборах. Вони намагаються пролізти в парламент на плечах популярних лідерів та брендів. За якийсь час вони нібито розчаровуються, зраджують партії, з якими пройшли, і знову їх змінюють", – заявив політик.

Він також наголосив, що не всі кандидати йдуть у Верховну Раду від партій, членами яких вони є. "У 116 окрузі йде депутат, який у Львівській міській раді представляє НРУ, на сайті ЦВК записаний як позафракційний, а висунутий третьою партією. Хіба це не маніпуляція довірою виборців? Це може призвесті до ситуації, що, увійшовши до ВР під одними брендами, люди змінять свою політичну орієнтацію і це може породити нових "тушок", – підкреслив Йосиф Ситник.

Він звернув увагу на скромне представництво львів'ян у прохідних частинах списків більшості політичних партій. "У списках політичних партій, які вважаються прохідними, в перших десятках львів'ян буквально одиниці. Як вони збираються представляти інтереси области? У "Свободи", наприклад, 10 кандидатів від Львівської області", – наголосив Йосиф Ситник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині зареєстровано ...
Наступна новина: Контроль за цінами на ...

КОМЕНТАРІ