У Львові свободівець Андріян Гутник долучився до благодійного ярмарку "Нова культура"

У Львові свободівець Андріян Гутник долучився до благодійного ярмарку "Нова культура"

23.10.14 12:57 0 902
19 жовтня 2014 року спільнота "Благословення", яка діє при парафії Св. Володимира та Ольги провела біля храму благодійний ярмарок "Нова Культура".

Цей захід спільнота проводила вперше з метою збору коштів для підтримки бійців АТО та діяльності місіонерів спільноти, які працюють з молоддю, зокрема повчають неповнолітніх у колоніях, організовують відпочинкові табори, допомагають годувати бідних і відвідують поранених у військовому госпіталі.

У межах цього заходу відбувся розпродаж виробів ручної роботи, проведення лотерей та різноманітні майстер-класи. До проведення акції долучився і депутат Львівської міської ради свободівець Андріан Гутник, який подарував запрошення на відвідування аквапарку.

"Ми завжди підтримували проведення благодійних заходів. Цього разу ми не могли лишитись осторонь. Останнім часом насторожує низький рівень довіри громади до благодійності, адже деякі з так званих благодійників напрацювали сумнівну репутацію, що, на жаль, істотно вплинуло на цю добру справу. Проте спільними зусиллями та чесною активною участю у таких заходах вдається повертати довіру та усвідомлення важливості підтримки одне одного, а особливо у такий скрутний час, в якому зараз перебуває наша держава", – розповів свободівець Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Житомирщини ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ