У Львівській області 1 листопада стартує реєстрація на пробне ЗНО-2015

У Львівській області 1 листопада стартує реєстрація на пробне ЗНО-2015

23.10.14 13:23 0 778
Цьогоріч реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 1 листопада й триватиме до 15 грудня 2014 року. Про це 22 жовтня, на прес-конференції повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

«Ми закликаємо абітурієнтів до проходження пробного ЗНО, бо таким чином діти ознайомлюються з процедурою проведення ЗНО, а також навчаються розприділяти час, який надається для виконання тестових завдань. Окрім того, абітурієнти матимуть змогу пройти і психологічну адаптацію до основної сесії ЗНО», – зазначила Л. Середяк.

За її словами, пробне тестування відбуватиметься упродовж двох сесій: 21 березня 2015 року – з української мови та літератури, та 28 березня 2015 року – з біології, хімії, географії, фізики, історії України, математики, російської мови, іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська).

Пробне тестування є платною послугою, вартість якої не змінилися у порівняні з минулим роком і становить 89 гривень.

Реєстрація учасників здійснюватиметься на сайті Львівського регіонального Центру оцінювання якості освіти у рубриці «Пробне ЗНО-2015». Окрім цього, на цьому ж сайті можна пройти і безкоштовне тренувальне онлайн тестування (тестові завдання попередніх років, укладені тематично).

Звертаємо увагу на те, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Для довідок:

Сайт МОН – www.mon.gov.ua.

Сайт УЦОЯО – www.testportal.gov.ua.

Сайт ЛРЦОЯО – www.lvtest.org.ua.

Телефон «гарячої лінії» ЛРЦОЯО – (032) 242-26-60.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Перед виборами керівник ...

КОМЕНТАРІ