У Львові для школярів провели практичний урок з безпеки на дорозі

У Львові для школярів провели практичний урок з безпеки на дорозі

23.10.14 12:31 0 756
У львівській школі №5 відбулись практичні заняття з безпеки на дорозі для діток молодших класів. Працівники Державтоінспекції нагадали малечі, як правильно переходити вулицю та розповіли, які небезпеки можуть спіткати малого пішохода на шляху до школи.

У гарний осінній день урок безпеки для школярів розпочався з прогулянки біля школи. Працівники ДАІ разом з педагогами на практиці показали діткам, де найбезпечніше перейти дорогу. Перша зупинка була біля пішохідного переходу, де маленькі учасники дорожнього руху хотіли привернути увагу перехожих до безпеки на дорозі.

Правоохоронці ознайомили юних пішоходів із роботою світлофора та значенням його сигналів, а також розповіли, яка небезпека чатує на діток при переході дороги.

Після цього учні звернулися до усіх пішоходів та закликали їх переходити дорогу лише на зелений сигнал світлофора.

«Такі заходи щодо вивчення Правил дорожнього руху є необхідними, - відзначила директор школи №5 міста Львова Лариса Коморна, - Тому маємо надію, що діти, яких ми виховуємо, виростуть культурними учасниками дорожнього руху».

Працівники Державтоінспекції, у свою чергу, навчаючи дітей азам дорожньої грамоти, просять дорослих не порушувати Правил дорожнього руху та показувати дітям позитивний приклад!

Відділ Державтоінспекції

міста Львова
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На «Літературній каві ...
Наступна новина: Волинська область: за добу ...

КОМЕНТАРІ