У Рівненській області в Головному управлінні відбулося урочисте освячення рятувальників та техніки

У Рівненській області в Головному управлінні відбулося урочисте освячення рятувальників та техніки

23.10.14 15:33 0 726
22 жовтня на запрошення начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Сергія Крука, отець Леонід зі Свято-Миколаївського монастиря провів урочисте освячення співробітників обласного апарату Держслужби з НС та 3-го державного пожежно-рятувального загону, а також приміщень Головного управління і пожежного депо. Крім того, Всечесний отець окропив освяченою водою пожежно-рятувальну техніку та обладнання.

Отець Леонід висловив слова вдячності рятувальникам за нелегкий труд, який вони виконують задля людей. «Це – небезпечне служіння, яке ви взяли собі на рамена... Хай ця праця допомагає лише у профілактиці: запобігти і навчити. А Церква буде помічником у вірі й допомагатиме берегти ваше життя», - наголосив священнослужитель.

В свою чергу керівник Служби порятунку Рівненщини Сергій Крук подякував отцю Леоніду за урочисте освячення та зазначив, що рятувальники, виїжджаючи на бойові завдання, виконують свій професійний обов’язок з ризиком для власного життя, отже й самі потребують Божої опіки та захисту.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ