Рівненські міліціонери навчалися правильно реагувати на можливі порушення законодавства під час виборів

Рівненські міліціонери навчалися правильно реагувати на можливі порушення законодавства під час виборів

23.10.14 11:20 0 861
В рівненському обласному управлінні міліції відбулися заняття на тему: «Роль працівників органів внутрішніх справ у виборчому процесі». Лекцію правоохоронцям, які уже через декілька днів вирушать на виборчі дільниці, прочитав голова правління Рівненського Комітету виборців України Олексій Горецький.

Послухали корисну інформацію щодо дій правоохоронців під час виборчого процесу співробітники Рівненського міського відділу.

Олексій Горецький нагадав працівникам міліції їхні права та обов'язки під час забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях та роз'яснив, як відповідно до Закону потрібно діяти працівникові ОВС у різних ситуаціях, які можуть виникнути під час виборів.

У навчаннях правоохоронців взяла участь і відома медіа-юристка Тетяна Голубока, яка довела до відома особового складу основні аспекти правового регулювання виборчого процесу та останні зміни у законодавстві.

Правоохоронці подякували організаторам за проведену роботу та нагадали, що органи внутрішніх справ поза політикою, а основним їх завданням під час виборів є забезпечення охорони громадського порядку та збереження бюлетенів на виборчих дільницях.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 51-річного ужгородця ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ